Yahoo email inloggen: hoe werkt dit?

Heeft u onlangs een nieuw e-mailadres aangemaakt bij Yahoo? Wellicht heeft u uw eerste mailtje in dat geval inmiddels ontvangen! Om geen mailtjes te missen kunt u inloggen met uw eerder aangemaakte Yahoo-account. Yahoo email inloggen is heel eenvoudig als u eenmaal op de website van Yahoo bent. In dit artikel vertellen we u kort meer over het inloggen op Yahoo webmail, waarna u de mogelijkheid aangeboden krijgt om e-mails te lezen, door te sturen of op te stellen. E-mails kunt u direct verwijderen na het lezen ervan, maar u kunt ze ook archiveren om later nog eens terug te lezen.

 

De eerste stappen bij Yahoo email inloggen

 

Om in te loggen op uw Yahoo webmail gaat u naar de website van Yahoo, waar u op “e-mail” klikt. Vervolgens kunt u hier met uw aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op de mailserver van Yahoo. U wordt hierbij automatisch doorgestuurd naar uw inbox van Yahoo. Als u ervoor kiest om Yahoo te gebruiken in Outlook op uw computer of mobiele telefoon zal de inbox iets afwijken van de inbox die u online ziet.

 

Mailen met Yahoo webmail

 

Nu u ingelogd bent bij Yahoo kunt u uw ontvangen mailtjes lezen en zelf mails opstellen om te versturen naar anderen. In de menubalk binnen uw inbox vindt u de verschillende functies die Yahoo webmail u biedt. Wanneer u een mailtje wilt bewaren klikt u op “Inbox” om terug te gaan naar het vorige scherm. Hier kunt u op een volgend mailtje klikken om deze lezen. U kunt er ook voor kiezen om het eerder gelezen mailtje te archiveren. U doet dit door handmatig een mapje aan te maken en het mailtje hier vervolgens in te slepen.

Reacties zijn gesloten.