Wilt u inloggen op de webmail van Ziggo? Dat is heel eenvoudig! Bezoek webmail.ziggo.nl om in te loggen. Zorg er wel voor dat u het juiste e-mailadres en wachtwoord gebruikt bij het inloggen. Bent u ingelogd? Dan kan de webmail Ziggo u verder helpen. Verzenden, ontvangen, beantwoorden en doorsturen van e-mailberichten, het kan allemaal. Maar dat is nog lang niet alles. Met de webmail Ziggo kunt u namelijk nog veel meer! Het is namelijk mogelijk om meerdere accounts te koppelen aan uw Ziggo webmail. Zo kunt u uw een Hotmail of Gmail account toevoegen aan de Ziggo webmail. Het voordeel hiervan is dat u met één login meerdere mailboxen kunt controleren op nieuw e-mailberichten. Apart op elke mailbox inloggen hoeft niet meer. Dit scheelt een hoop tijd en moeite.

email-apestaart-300x284

Agenda functie

U kunt echter nog meer met de Ziggo webmail. Zo is er een agenda functie te vinden waarmee u belangrijke afspraken kunt inplannen bijvoorbeeld. De ingeplande activiteiten kunt u laten synchroniseren met uw smartphone. Zo heeft u altijd een actuele agenda bij de hand! Verder is het mogelijk om video’s en foto’s op te slaan in een zogenaamde “digitale cloud”. Het voordeel hiervan is dat uw foto’s en video’s veilig worden opgeslagen. Mocht er iets mis gaan met uw computer, dan hoeft u niet bang te zijn dat uw foto’s verloren gaan. Dat is het voordeel van de “cloud”, alle bestanden zijn 100% veilig.

Webmail Ziggo is gratis
Als u Ziggo klant bent kunt u kosteloos gebruik maken van de Ziggo webmail. Het is een dienst die bij het pakket in zit, zonder extra kosten. Heeft u nog nooit gezien hoe de webmail eruit ziet? Log dan eens in om te ontdekken welke mogelijkheden de webmail kent. De kans is groot dat u direct overtuigd bent!