Visitekaartjes maken

De voornaamste reden dat men online drukwerk besteld is om visitekaartjes geprint te krijgen. Een visitekaartje is natuurlijk de handdruk die achterblijft, en moet wel representatief zijn voor u en uw bedrijf. Het ontwerpen van een goed visitekaartje kan best lastig zijn, vooral als u er eigenlijk de tijd niet voor heeft. Hoe verleidelijk online drukwerk ook kan zijn, denk er wel goed over na voordat u bestelt. Een miskoop is bij niet terug te draaien als het gaat om geprint materiaal, dus wees op uw hoede. Vaak kunt u een proefdruk of sample aanvragen, zodat u kunt zien hoe tevreden u bent over het eindresultaat.

 

Visitekaartjes laten ontwerpen

Om een goed visitekaartje te maken zijn er een aantal dingen die u kunt doen. De meest voor de hand liggende optie is natuurlijk het inhuren van een professional. Een ontwerper die gespecialiseerd is in visitekaartjes, kan u voor een vooraf bepaald bedrag voorzien van een ontwerp. Deze kunt u vervolgens laten drukken, en u bent klaar. Maar als u het geld niet heeft kiest u er misschien liever voor om zelf aan de slag te gaan. In dat geval moet u op een aantal dingen letten.

 

Zelf visitekaartje ontwerpen

Zorg ten eerste dat uw naam en bedrijfsnaam leesbaar zijn. Uw relaties moeten u natuurlijk wel kunnen bereiken, en als het niet leesbaar is wordt dat al gauw erg moeilijk. Vergeet ook uw social media niet, vroeger was slechts een telefoonnummer en emailadres genoeg, maar tegenwoordig draait de online wereld bijna op de socialmediakanalen. En als laatste tip: laat de achterkant niet leeg. U betaalt tenslotte voor het papier, dus waarom zou u de achterkant onbedrukt laten? Met online drukwerk is iedere benutte ruimte is handig. En u heeft direct meer plek om informatie kwijt te kunnen!

 

 

Reacties zijn gesloten.