Wilt u inloggen op de KPN webmail? In dat geval is het noodzakelijk om uw e-mailadres en wachtwoord bij de hand te houden. Via webmail.kpnwebmail.nl kunt u inloggen op uw mailbox. Als u eenmaal ingelogd bent kunt u nagaan welke e-mailberichten er zijn binnengekomen. Daarnaast is het ook mogelijk om e-mailberichten te verzenden. KPN webmail is handig in gebruik en u kunt vanaf elke plek met internet op de webmail terecht. Dit is ook handig als u in het buitenland bent bijvoorbeeld.

kpn-loho-300x245

KPN instellen op uw computer

Als u gebruik maakt van een e-mailclient zoals Outlook bijvoorbeeld kunt u uw e-mail binnen het e-mailprogramma binnen laten komen. Daarvoor is het wel noodzakelijk om de juiste instellingen te hanteren. Op de website van KPN kunt u de correcte instellingen vinden voor zowel de uitgaande als inkomende e-mail.

KPN instellen op uw smartphone

Voor uw smartphone geldt eigenlijk hetzelfde als voor de computer. Ook op uw Android, Windows of iOS toestel kan er een mailbox ingesteld worden. Net als voor de computer heeft u ook hier de inkomende en uitgaande e-mailinstellingen nodig. Hoe u de mailbox op uw telefoon instelt kunt u het beste navragen bij de maker van het besturingssysteem. In Android 3.0 gaat het namelijk net iets anders dan in Android 4.0 bijvoorbeeld. Hetzelfde geldt voor de verschillende versies van iOS. Mocht u er niet uit komen, dan kunt u altijd nog telefonisch contact opnemen met KPN. In de meeste gevallen kunnen zij u telefonisch begeleiden met het instellen van uw e-mail. Let op, de ondersteuning is vaak wel beperkt. Het instellen van e-mail op uw telefoon wordt vaak gezien als extra service waar geen rechten aan ontleend kunnen worden.