Erpsoftware online

Erpsoftware onlineVandaag ga ik het hebben over ons nieuwe softwaresysteem. Ik ga het hebben over Erpsoftware online omdat dit systeem zeer goed bevalt. Ik werkte eerst met een systeem dat niet echt flexibel was. Dit kostte me veel tijd en daarom was het juist zo fijn dat een klant me pas geleden over de Erpsoftware online vertelde. Hij vertelde me dat hij dit systeem had leren kennen en dat dit hem erg goed beviel. Qua prijs is het goed te doen en dit systeem is enorm flexibel. Naar zo’n systeem zocht ik zelf al tijden en daarom vroeg ik hem naar de naam van dit systeem.Die gaf hij vervolgens en daarna gaf hij nog wat meer info.

Met het Erpsoftware online systeem kan je namelijk een hoop. Boekhouding en financiën, verkoop en marketing, logistiek en productie, mensen en bedrijfsprocessen allemaal in een systeem. Het fijne hier aan is dat Het één geheel met Office 365 vormt. Hierdoor kun je dus makkelijk van het ene naar het andere overschakelen en dit is volgens hem fantastisch. Hij werkte zelf al een tijdje met het systeem en hij was nog geen slechte dingen tegengekomen. Het enige wat hij merkt is dat het veel duidelijkheid geeft aan zijn werknemers en dat de productiviteit is gestegen.

Erpsoftware Productiever werken!

Bij mij op kantoor was de productiviteit niet erg hoog meer en hier wilde ik uiteraard verandering in brengen. Daarom koos ik ervoor om ook op de website te kijken en hier vond ik veel nuttige info. Ik overwoog vervolgens de opties van het Erpsoftware online systeem en uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat dit echt iets voor mijn bedrijf was. Op de website kwam ik verschillende pakketten tegen maar het Finance 365 pakket sprong er voor mij echt uit:

Dit pakket bevat alles om financieel grip te hebben op uw bedrijf :

 

  • Office 365
  • Financiële administratie
  • CRM en verkoop
  • In- en verkoopfacturen
  • HRM

Dit pakket was precies waar ik al die tijd naar opzoek was geweest. Ik koos er daarom voor om contact op te nemen met dit bedrijf. Na wat contact via de mail en later telefonisch besloten we om een afspraak te maken. Ik had nog wel wat vragen en ik wilde er zeker van zijn dat dit goed bij mijn bedrijf zou passen. Ze waren hier gelukkig erg soepel in en ze kwamen dan ook al snel langs voor een afspraak.

Service zoals het hoort!online systeem

Wat mij al meteen opviel was dat het bij dit bedrijf wel goed zit wat betreft service. Ze kwamen al erg snel langs en tijdens deze afspraak heb ik erg veel vragen kunnen stellen die allemaal erg uitgebreid behandeld werden. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om met dit systeem te werken en dat was echt een hele goede keuze. Ik werk er nu al weer een tijdje mee en ik merk dat de productiviteit op kantoor omhoog is gegaan. Buiten dat vindt mijn personeel het ook erg fijn om met dit systeem te werken.