Alles over laselektroden

Als je op zoek bent naar laselektroden dan heb je nu een goede keuze gemaakt. Bij ons ben je namelijk aan het juiste adres als je voor een lage prijs de elektroden wilt kopen. Dit kan omdat wij goedkoop in kunnen kopen en daarom hoef je bij ons nooit de hoofdprijs te betalen. Wij leggen je graag uit welke soorten je bij ons kunt kopen en waar dat deze voor gebruikt kunnen worden.

Lage prijs voor laselektroden

Je hoeft nooit te denken dat je veel geld kwijt bent bij ons als je iets op het gebied van lastechniek wilt kopen. Bij ons kun je namelijk rekenen op lage prijzen en dat is iedere keer weer zo. Wij zorgen er graag voor dat jij snel vooruit kunt en dat voor een betaalbare prijs. Het is daarom goed dat je ons aanbod ook gaat bekijken en weet wat wij je kunnen bieden. Ook wanneer je het product wat je zoekt niet kunt vinden, laat het ons dan weten zodat wij met je mee kunnen kijken.

Ruime keuze aan elektroden

Er is volop keuze als het gaat over laselektroden. Je zou kunnen denken aan basische elektroden, cellulose elektroden en rutiel elektroden. Ze hebben allemaal weer hun eigen toepassing en kenmerken. We leggen je daar uiteraard graag alles over uit, zodat je weet welke keuze je het beste kunt maken. Zo heb je bijvoorbeeld de rutiel laselektroden, ze zijn gebruiksvriendelijk en kunnen gebruikt worden in veel lasapparaten. Meestal zijn ze ook geschikt voor neergaand verticaal lassen. Het is daarom goed om te kijken welke soorten er zijn en waar dat jij deze voor kunt gebruiken. Als je er vragen over hebt dan zijn wij er ook om jou hierin te informeren. Neem daarom gerust contact met ons op zodat wij je kunnen helpen en van advies kunnen voorzien.

Basische laselektroden

Een andere soort die je zou kunnen kiezen zijn de basische laselektroden. Deze kunnen in alle posities gebruikt worden voor een goed lasresultaat. Hierbij is het lasuiterlijk iets ruwer dan bij rutiel elektroden. Daarnaast vragen de laselektroden ook om iets meer ervaren lasser. Als je ze tijdelijk wilt opslaan dan moet je goed opletten want ze zijn gevoelig voor vocht en tocht. Het is dus van belang dat ze goed verpakt worden en ook wij houden daar al rekening mee. Vraag gerust om advies als je hier meer over wilt weten.

Cellulose laselektroden

Als laatste zijn er nog de cellulose laselektroden. Deze worden veelal gebruikt bij neergaand lassen. Hierbij geldt dat de las boog relatief fel is en dat zorgt voor een iets ruwer lasuiterlijk. Ook zijn de draden minder geschikt om in andere lasposities te gebruiken. Het is belangrijk dat er ook hier weer goed wordt gekeken wanneer je ze kunt gebruiken en waarvoor. Bij twijfel is het van belang dat je contact met ons opneemt zodat wij je van advies kunnen voorzien. Veiligheid staat voorop en kwaliteit ook, daar kun je bij ons dan ook altijd op rekenen.

Reacties zijn gesloten.