De Remeha CV ketel is een essentieel onderdeel van uw huis. En waarschijnlijk weet iedereen wel waarom dat zo is. Het is een onderdeel in huis dat ervoor zorgt dat u elke dag onder een warme douche kunt staan. En voor de winter dagen is het ook wel fijn als de verwarming aan kan en dat u het niet koud krijgt. Als de ketel kapot is dan gaat dit heel moeilijk of helemaal niet. Daarom is het een noodzaak dat dit om de zoveel tijd gecontroleerd word en dat u niet met een kapotte ketel komt te zitten want dit komt u en andere mensen in uw huis niet ten goede. 

 

Het overkwam mij toch!

Door dat ik niet door had dat mijn ketel aan het kapot gaan was, heb ik dagen lang in de kou gezeten en kon ik niet onder de warme douche staan om even op te warmen. En aangezien ik er geen weet van had is dit helemaal verkeerd gegaan. Zo had ik dus een aantal dagen geen warm water meer zoals ik al vertelde en verging ik van de kou toen ik in bed lag aangezien de verwarming niet aan kon. Daarom ben ik gaan zoeken naar een oplossing of wat de oorzaak hiervan kon zijn. Toen ben ik tegengekomen dat de ketel kapot kon zijn en dat ik hier een specialist voor moet contacteren om dit op te lossen. Dit heb ik dan ook gedaan en ben ik uitgekomen bij Holland Warmte die mij uit de brand heeft geholpen door een goede Remeha CV ketel te plaatsen waar ik tot op de dag van vandaag nog heel blij mee ben. 

De afhandeling

Na een afspraak gemaakt te hebben, is het bedrijf twee dagen later bij mij gekomen om alles na te kijken en zijn ze tot de conclusie gekomen dat ik een nieuwe Remeha CV ketel nodig had omdat die van mij simpelweg is overleden. Verder waren de kerels die bij mij aan de deur kwamen zeer vriendelijk en hebben laten weten dat zij ook airco etc. plaatsen omdat dit ter sprake kwam. Daarom heb ik toen ook een afspraak gemaakt om dat ook te laten plaatsen omdat de zomer er weer aan komt en ik in een koele kamer wil gaan slapen. Nadat de ketel geplaatst was hebben de heren mij ook laten zien hoe ik de ketel moet onderhouden en hoe ik de levensduur kan verlengen. Daarom weet ik nu precies wat ik moet doen en kan ik ook alles zelf regelen. Daar komt bij dat ik heel blij ben met de afhandeling en van het bedrijf. En dat de werkzaamheden ook heel schoon zijn uitgevoerd wil ik er ook nog bij zeggen want ik goed kon merken. 

Een succes!

Persoonlijk ben ik heel blij dat ik dit bedrijf heb opgeroepen om de werkzaam heden uit te voeren bij mij thuis en dat dit zo goed is gebeurd. Verder is het echt een kunst en goede service dat er is uitgevoerd waar ik heel blij mee ben.