Wil jij graag jouw huis verhuren? Dan raad ik je aan om eens in contact te komen met Stoit. Dit bedrijf, gevestigd in Eindhoven, weet immers maar al te goed dat niet iedere huurder geschikt is om zijn intrede te maken. De meeste mensen welke een tijdelijke woning zoeken zijn voornamelijk student of zakenmensen uit het buitenland. Het prettige van Stoit is dat alles voor je uit handen wordt genomen. Dit heeft puur te maken met het feit dat zij jou als verhuurder zijnde zoveel mogelijk willen ontlasten. Jij hebt tenslotte niet voor niets de hulp ingeroepen van een extern bedrijf toch?

Maak vandaag nog een afspraak!

Een ieder begrijpt maar al te goed dat jij niet zomaar iemand vertrouwd in jouw eigen woning. Begrijpelijk, hierdoor heeft Stoit zichzelf waargemaakt! Zij zijn namelijk al meer dan 25 jaar actief in deze branche. Hierdoor weten zij het maar al te goed waar zij op moeten letten. Tevens is directheid in combinatie met duidelijkheid het prettigst voor jou als verhuurder. Door een afspraak te maken met dit bedrijf, dan komen zij vervolgens bij jou thuis. Hierdoor kunnen zij eenvoudig de woning bekijken en uberhaupt inzien of dat het mogelijk is om het huis te verhuren.

stoit-website-logo

Goede service

Jij als verhuurder wilt toch ook het liefst zien gebeuren dat jouw woning aan een vertrouwd persoon wordt verhuurd. De meubelen welke jij op dat moment laat staan wil jij graag onbeschadigd terug zien wanneer de huurperiode is afgelopen. Vandaar dat ik het ook echt aanraad om in contact te komen met Stoit. Zij zullen er namelijk voor zorgen dat jouw huis wordt verhuurd aan een vertrouwd persoon. Tevens wordt praktisch alles voor je geregeld. Zelfs de sleuteloverdracht hoef jij niet eens meer bij aanwezig te zijn!

Kosten?

Laten we eerlijk zijn dat het logisch is dat ook Stoit betaald moet worden voor het werk wat zij voor jou verrichten. De goede kennis en de enthousiasme welke zij hanteren is subliem! Ondanks dit hanteren zij alsnog aantrekkelijke kosten om het te realiseren. Zij vinden het namelijk belangrijker dat er een geschikte huurder wordt gevonden en dat merk je. De interesse welke zij tonen werkt bij iedereen in het positieve.

images (2)

Niks tot last

Wanneer jij er namelijk voor kiest om door middel van Stoit in te schakelen jouw woning te verhuren. Dan kun jij rekenen op enorm goede service. Doordat zij bij jou thuis komen wordt alles besproken hoe dat zij te werk gaan. Vervolgens zullen zij van iedere ruimte in het huis zoveel mogelijk foto’s maken. Dit zal vervolgens verspreid worden over het internet om jouw woning in het licht te brengen. Op maar liefst 15 Nederlandse websites zal jouw woning gevonden worden en dan heb ik het nog niet gehad over de buitenlandse websites! Dit betekend dat jouw woning verhuurd zal worden aan een geschikte kandidaat.

Kortom, wens jij jouw woning te verhuren wanneer jij hier niet woonachtig bent? Dan raad ik je aan om contact op te nemen met Stoit. Zij zullen dit geheel voor jou uit handen nemen om het goed tot zijn recht te brengen.