De Python-cursus van Learnit is bedoeld om je een goede basis van Python bij te brengen. Je kunt deze cursus lokaal volgen, maar je kunt dit ook online doen. De python cursus kun je dus ook via internet volgen, bij deze cursus heb je een trainer (elke trainingsdag heeft 3 modules) die je live begeleid samen met de andere deelnemers. Deze cursus duurt in totaal drie dagen.

Je leert hier hoe eenvoudig het is om in Python te programmeren. Deze technieken kunnen je uiteindelijk tijd en geld besparen omdat je mogelijk geautomatiseerde scripts of algoritmen kunt schrijven. Tijdens de training leer je ook over de toepassingsmogelijkheden van Python en kom je daadwerkelijk met verschillende projecten in contact.

Als je eindelijk Python kunt schrijven, kun je je eigen algoritmen schrijven, wat tijd en geld bespaart. Bijna alles is mogelijk in Python, dus je opties zijn eindeloos. Deze cursus legt de juiste basis voor de toekomst. Daarnaast is deze cursus ook erg handig voor de mensen die Python-code willen lezen zonder de code zelf te hoeven schrijven. Je hebt een goed begrip van de code en begrijpt wat er gebeurt. Daarom is in deze training geen programmeerkennis vereist.

De training wordt gegeven in het Nederlands, maar de trainer spreekt vloeiend Engels. Na onderhandeling kan ook Engels cursusmateriaal worden gebruikt. Als er minimaal drie Engelssprekende studenten zijn, kan de cursus ook volledig in het Engels worden gegeven. De prijs is 475 euro (exclusief btw). Na voltooiing krijgt u een Learnit-certificaat. Heb je meer informatie nodig over Python cursussen of ben je benieuwd naar andere cursussen? Klik hier voor al het aanbod.