Dj, Muziek, Platenspeler, Jockey, Volume, Instellen

Wanneer je geregeld de radiozender 100% NL aan hebt staan, of dit nu in de auto of gewoon thuis is, is een 100 NL Playlist een aanrader voor jou. Zoals de naam al aangeeft, is 100% NL ook daadwerkelijk 100% Nederlands. Hier worden de bekendste Nederlandse artiesten van dit moment gedraaid, maar ook klassiekers van vroeger komen nog geregeld voorbij. Waar eerst (tijdens de beginjaren) de nadruk lag op pop, rock en urban, gooide 100% NL na enkele jaren het roer om en werd de focus gelegd op Nederpop. 

Goede voorbeelden hiervan zijn Marco Borsato, Guus Meeuwis, Nick & Simon, Jan Smit, Blof, Dotan, Davina Michelle, Nielson, Miss Montreal, Waylon en nog vele anderen. Alhoewel de nadruk ligt op Nederlandse artiesten, betekent dit niet dat er louter in het Nederlands gezongen wordt. Dit geeft 100% NL, en een 100 NL playlist, net wat meer variatie. Daarom is het leuk om naar een 100 NL playlist te luisteren.

Wil je de playlist van 100% NL bekijken? Klik dan even hier en bekijk de complete afspeellijst.

De voordelen van een 100 NL playlist

Radiozenders kunnen erg ontspannend zijn om naar te luisteren, zowel thuis als in de auto. Echter is het goed mogelijk dat je thuis niet over een radio beschikt. Hoe kun je dan jouw favoriete muziek beluisteren? Via de 100 NL playlist!  Het handige aan de 100 NL playlist is dat alle muziek die tijdens een dag gedraaid wordt op deze zender, terug te vinden is in deze lijst. Al jouw favoriete muziek kun je met de klik van je muis terug beluisteren. En omdat het aanbod qua muziek van 100% NL erg gevarieerd is, zal deze lijst je altijd blijven boeien. 

Maar dat is niet het enige voordeel van de 100 NL playlist. Naast dat je jouw favoriete muziek kunt beluisteren, kun je ook zien wanneer deze muziek gedraaid werd. Dit heeft twee voordelen. Als je één van jouw favoriete nummers op de radio hoorde en deze wilt terug luisteren, kun je het liedje snel opzoeken. Maar het stelt je ook in staat om liedjes terug te vinden waarvan je de naam en de artiest niet kent. Zo ontdek je dus ook nieuwe favorieten.