logo-appeloplader

Wie veel werkt met producten van Apple, doet er goed aan om een extra iPhone oplader in huis te hebben. Al is het maar dat je er ééntje overal mee naartoe kunt nemen en de ander standaard thuis kunt laten.
De iPhone oplader en kabel


Tegenwoordig heb je nog aardig wat diversiteit in opladers. Sowieso bestaan iPhone opladers tegenwoordig uit een adapter en een bijbehorende kabel. Zo hoef je niet voor elk apparaat een aparte oplader te hebben. Je hoeft eventueel alleen maar het kabeltje te wisselen.


50008-iphone-4-kabel-190x190Langere kabels en kortere kabels

50050-iphone-5-6-oplader-190x190
50050-iphone-5-6-oplader-190×190


Wanneer je een extra iPhone oplader aanschaft is het handig om te bedenken waarvoor. Je kunt namelijk kabels erbij nemen van zo’n drie meter. Dit kan om diverse redenen heel handig zijn. Bijvoorbeeld dat je stopcontact nog best een eind weg zit van je bureau of nachtkastje en je graag je telefoon bij je wilt hebben terwijl deze oplaadt. Anderzijds kan een langere kabel juist lastig zijn omdat je er gemakkelijk over struikelt en deze alleen maar in de knoop raakt wanneer je hem meeneemt.


De nylonkabels


Verder verschilt het materiaal van de kabel nog wel eens. Over het algemeen is vrijwel iedereen gewend om een plastic kabel te hebben, maar tegenwoordig maakt de soepele nylonkabel in diverse leuke kleuren steeds meer zijn intrede. Deze kabel is steviger dan andere kabels omdat het gemaakt is van duurzaam geweven nylondraad. Nog een heel praktisch voordeel, is dat deze kabels plat zijn en daardoor minder snel in de knoop raken.