RealGen: Naar optimale online marketing met RealGen

realgen adviesOnline marketing optimaliseren

Met online marketing bereikt u snel een breed publiek. Daarom is marketing via het internet een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van een bedrijf. Uw onderneming kan simpelweg niet zonder een opvallende website. Dit moet een site zijn die in het oog springt en hoog scoort in de Google-zoekresultaten. Om een specifieke doelgroep te bereiken is adverteren via zoekmachines een eenvoudige en doeltreffende methode. Google Adwords wordt hiervoor veel toegepast. Ook schakelen ondernemers volop allerlei socialmediakanalen in om hun doelgroep te bereiken. Vele bedrijfsleiders hebben echter onvoldoende tijd of ervaring om zich te verdiepen in online marketing. RealGen biedt u de nodige ondersteuning.

realgen webdesignVoor elke onderneming een opvallende website met RealGen

Een website of webshop bouwen is een werk voor specialisten. De site moet niet alleen technisch perfect werken, maar ook mooi ogen en gebruiksvriendelijk zijn. De specialisten van RealGen luisteren naar uw wensen en ideeën. We verwerken uw huisstijl in een professioneel opgebouwde website, die voldoende vertrouwen geeft aan bezoekers. We ontwerpen de website zodanig dat u nadien zelf nog kleine aanpassingen kunt uitvoeren.

realgenOptimalisatie voor zoekmachines door realgen

Het internet bestaat uit miljoenen websites. Om de website van uw bedrijf te laten opvallen, is een uitgekiende strategie nodig. We noemen dit zoekmachineoptimalisatie (SEO: Search Engine Optimization). Aan de hand van een zoektermenonderzoek bepalen we via welke zoekwoorden uw website het best gevonden wordt door Google. We schrijven de pagina’s van uw website zodanig dat de gekozen zoekwoorden er voldoende in voorkomen. We zorgen er ook voor dat uw website snel geladen wordt op PC’s en mobiele toestellen. Externe links die naar uw website verwijzen, doen uw site nog hoger scoren. Met responsive webdesign maken we uw site geschikt voor mobiele apparaten (smartphones, tablets, …). Indien gewenst voorzien we speciaal aangepaste pagina’s die alleen bestemd zijn voor mobiele toestellen. Dit zijn zogenaamde Accelerated Mobile Pages (AMP’s). Na elke optimalisatie gaan we na wat het effect is op de bezoekersaantallen van uw website en uw verkoopresultaten.

Realgen mobileGoogle Adwords, rich snippets en zakelijke Whatsapp

Google Adwords is een veelgebruikt advertentiesysteem waarmee u doeltreffend adverteert via Google. Voor dit soort SEA (Search Engine Advertising) schrijven we pakkende advertentieteksten. Om uw website nog meer te laten opvallen in de Google-zoekresultaten, zijn ‘rich snippets’ een uitstekend hulpmiddel. Een voorbeeld van rich snippets is de rij reviewsterretjes die u vaak bij zoekresultaten ziet staan. Er bestaan nog andere vormen van rich snippets. Samen met u bepalen we welke vorm het best bij uw website past. Na de implementatie van rich snippets controleren we welke invloed dit heeft op de ranking in Google. Met een Whatsapp box onderaan een webpagina maken we het contact met uw klanten erg gemakkelijk. Dit zakelijke gebruik van Whatsapp neemt immers snel toe.

Socialmediamarketing

Online marketing omvat ook het intensieve gebruik van social media. Via socialmediakanalen als Twitter, Facebook, Instagram en dergelijke, bereikt u eenvoudig de doelgroep die u voor ogen hebt. Vrijwel al uw klanten gebruiken dagelijks social media. We onderzoeken via welk socialmediakanaal we het best kunnen adverteren voor uw onderneming. We starten vervolgens een advertentiecampagne op het gekozen socialmediakanaal. De resultaten van deze campagne volgen we nauwkeurig op. Met interessante content, talrijke blogartikelen en regelmatige nieuwsbrieven blijven we de aandacht van uw volgers trekken.

logo-realgenHaal de nodige expertise in huis

Online marketing is een specialistisch vakgebied. Bedrijfsleiders hebben meestal niet de tijd om zich hierop toe te leggen. Besteed daarom uw online marketing uit aan een ervaren team van specialisten. RealGen biedt u de expertise die u nodig hebt. Contacteer ons voor bijkomende informatie en advies!