Maxilia

Als ondernemer zijnde vind ik het van groot belang om dagelijks nieuwe klanten aan te trekken. Wanneer u meer klanten aantrekt dan groeit uw onderneming van zelf, want meer klanten betekent meer werkzaamheden,waardoor u uiteindelijk meer personeel moet aannemen. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat u dagelijks nieuwe klanten aantrekt? Nou ikzelf maak gebruik van promotieartikelen om dit te kunnen bewerk stellen. Eens per maand verzin ik een leuke promotie actie wat de aandacht trekt bij klanten en potentiële klanten. Met deze promotieacties werf ik maandelijks minimaal tien nieuwe klanten. Maar hoe gaat dit promotieproces in werking? Als voorbeeld afgelopen maand was ik zoekende naar een leuk vorm van promotie. Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet met de intentie zo snel als mogelijk een nieuwe vorm van promotie te vinden. In een mum van tijd belandde ik in de webshop van Maxilia. Maar wat is Maxilia? dit is een aanbieder in vele verschillende soorten promotieartikelen waaronder het bedrukken van glazen. In ieder huishouden wordt er gebruik gemaakt van glazen, dit leek mij dan ook een leuke vorm van promotie. Vandaar dat ik uiteindelijk een grote bestelling aan glazen heb besteld met daarop het logo van mijn onderneming!

Maxilia

Een geweldige promotieactiviteit

De glazen werden zo’n vijf dagen na het plaatsen van de bestelling geleverd. Onmiddellijk ben ik de verpakkingen gaan openen en tot mijn verbazing zagen de glazen er mooi uit. Ikzelf heb een paar glazen apart gehouden waar wij nu gebruik van maken op kantoor. Maar natuurlijk heb ik het grootste gedeelte cadeau gedaan aan klanten en potentiële klanten. Door middel van deze promotieactiviteit stelden ik mijn bestaande klanten tevreden alle vonden zij het een mooi gebaar, maar ook reageerden de potentiële klanten zeer positief waar de accountmanagers uiteindelijk gebruik van hebben gemaakt. Na het cadeau geven van de glazen staat het bedrijfslogo van mijn onderneming in hen hoofd opgeslagen. Mede hierdoor hebben mijn accountmanager vele nieuwe klanten weten te werven simpelweg omdat de potentiële klanten onmiddellijk zeer geïnteresseerd raakte toen zij de naam van het bedrijf hoorden. Dankzij deze promotie activiteit is mijn onderneming weer een stukje gegroeid!

Promotie

Meer informatie

Wanneer u promotieartikelen wilt bestellen doe dit dan bij de bovenstaande aanbieder.  Wanneer u terecht komt op de website van Maxilia ziet u onmiddellijk alle mogelijkheden die u heeft bij Maxilia. U heeft namelijk de mogelijkheid om honderden verschillende promotieartikelen te bestellen die verdeeld zijn in een aantal verschillende categorieën. Zie de categorieën hieronder:

  • Horeca promotieartikelen
  • Kantoor promotieartikelen
  • Huishoudelijke promotieartikelen
  • Etenswaren artikelen
  • Servies promotieartikelen
  • Glazen bedrukken
  • Servetten bedrukken
  • Overig

Wanneer u leuke kwaliteit promotieartikelen cadeau wilt geven aan potentiële en bestaande klanten? dan raad ik het u aan om de bovenstaande website eens te bekijken. Bij deze aanbieder staat u niet alleen garant van een goede kwaliteit maar ook van een goede service. Ikzelf ben zeer tevreden over de verleende diensten van deze aanbieder, dit was voor mij dan ook de reden om dit artikel voor jullie lezers te schrijven!

Promotie