training

Het kan worden gezien als een extra administratieve hoofdpijn en een manier om de creativiteit en focus van uw team te verstikken maar de waarheid is dat tijdregistratie een groot aantal voordelen voor uw bedrijf biedt. Elke tijdregistratie is überhaupt beter dan geen, maar het systeem van een mobiele urenregistratie app dat u kiest, is belangrijk, aangezien een omslachtig systeem ertoe leidt dat werknemers het nalaten het te gebruiken. Maar waarom zou je de tijd überhaupt bijhouden?


Houd medewerkers op koers


Vindt u dat uw team vaak niet voor ogen heeft wat ze nu moeten doen of doen ze net te nonchalant wanneer er een dringende deadline moet worden gehaald? Stel uw team in staat verantwoordelijkheid te nemen voor hun werklast met tijdregistratie. Medewerkers kunnen bij elke taak de tijd invoeren en zelf zien hoe ze presteren. Door uw team te betrekken bij hun eigen productiviteit, kunnen ze hun werk en personeelsplanning in eigen hand nemen. Als ze tijdregistratiesoftware gebruiken, kunnen ze ook alle taken in de wachtrij zien, zodat ze een betere planning voor ogen zullen hebben.


Verbeter uw offertes en schattingen


Door nauwkeurige offertes te maken, levert het u een beter contact op met uw klanten. Door nauwkeurig bij te houden hoe lang elk type taak precies duurt, kunt u uw offertes steeds weer aanpassen en verbeteren. Als u een tijdregistratiesoftware gebruikt, kunt u in een oogwenk rapporten maken over de verschillende soorten taken en de tijden die nodig zijn om ze te voltooien. Verbeteringen aan uw offertes kunnen dan direct worden doorgevoerd.


Factureer klanten voor precies wat er is gedaan


Als u erom wordt gevraagd, kunnen we wedden dat elk lid van uw team waarschijnlijk een ruwe schatting kan geven van hoe lang het zou duren om bepaalde taken te voltooien. Maar een ruwe schatting is niet hetzelfde als een nauwkeurig logboek. Als u de tijd die u daadwerkelijk aan een klus besteedt niet registreert, kunt u de klant er geen kosten voor in rekening brengen. Wanneer elke taak slechts 20 minuten langer duurt dan geschat en u gemiddeld 10 taken per week voltooit, loopt u jaarlijks meer dan 170 factureerbare uren mis. Door de tijd van elke werknemer nauwkeurig bij te houden, kunt u factureren wat u verdient voor de tijd die u erin steekt.