Microsoft 365 cursus nodig?

Heb jij misschien interesse in een Microsoft 365 cursus? Wil jij misschien veel meer kennis krijgen over Microsoft 365 en alles wat hier omheen draait? Dan moet je zeker een kijkje nemen op de website: Didacticum.com. Hier bieden ze je verschillende cursussen aan die jou kunnen helpen om je kennis over Microsoft 365 te vergroten. Tijdens deze trainingen wordt je goed begeleid door verschillende professionals die hier al jarenlange ervaring mee hebben. Volgens het bedrijf zijn de trainingen en cursussen erg motiverend, open, prettig en erg leerzaam. Er zijn veel verschillende cursussen waarbij jij je kan inschrijven.

De trainingen die je hier kan volgen zijn:

  • Een cursus over microsoft 365. 
  • Een cursus over microsoft Azure
  • En een cursus over microsoft security

Voor meer informatie kan je naar de website gaan, ook kan je je via de website inschrijven. 

ict traineeship

Wat kan je na een Microsoft 365 cursus? 

Na het volgen van de verschillende trainingen kan je ook verschillende dingen die te maken hebben met Microsoft 365. De dingen die meestal van toepassing komen na het volgen van deze cursussen zijn: verschil noemen tussen verschillende Cloud service modellen. De belangrijkste verschillen noemen tussen Microsoft 365 en Office 365. Hier zitten veel verschillen in. Migratie van Microsoft 365 kunnen plannen. Belangrijkste verschillen weten tussen Microsoft cloud services en on-premises. Cloud device management en protection begrijpen, waaronder het gebruik van Intune. Er zijn dus veel verschillende dingen die jou kunnen worden aangeleerd tijdens het volgen van deze trainingen. 

training

Voor wie zijn deze trainingen bedoeld?

Deze trainingen zijn bedoeld voor kandidaten die graag alle in en outs van Microsoft 365 willen leren kennen. Ook zijn deze trainingen bedoeld voor mensen die het verschil tussen Microsoft 365 en office 365 willen leren kennen. Voor de mensen die kennis willen maken met het software-as-a-service Cloud model. Eigenlijk zijn deze trainingen voor iedereen bedoeld die graag wat heel wat kennis willen krijgen binnen dit vak. Dit vak kan natuurlijk handig zijn voor mensen die graag iets willen doen in deze richtingen. Daarvoor zijn deze trainingen goed van pas gekomen. De plaats waar deze trainingen worden gedaan is Schiphol. Er zijn in totaal 8 plekken beschikbaar. Heb je misschien een training gemist of kon je er op die dag niet bij zijn? Dan is dit geen probleem er worden trainingen gedaan op verschillende dagen. Voor meer informatie kan je naar de website gaan.

Reacties zijn gesloten.