printerbenodigdheden.

In deze dure tijden zijn we allemaal op zoek naar de beste deals. Iedereen is op zoek naar de beste manier om geld te kunnen besparen. Hierbij gaat het niet alleen om grote aankopen en boodschappen, maar ook op printerbenodigdheden

Bij Inktentonervoordeel.nl kan je daarom terecht voor alle soorten inkt en toner. Ook kunnen we je een aantal tips geven om je geld te laten besparen op zowel inktcartridges als toner. 

Huismerk tonercartridges

Veel mensen denken dat ze door de aankoop van een bepaald merk printer ook gebonden zijn aan de toners van deze fabrikant. Ben je eigenaar van een Brother, HP, Epson of Canon printer dan is het zeker niet het geval dat je hierin alleen toners van de eigen fabrikant kan gebruiken.

Tegenwoordig heb je ook de keuze om te kiezen voor huismerk. Dit heeft een aantal voordelen. Ten eerste bespaar je aardig wat geld bij de aankoop. En omdat je ook nog meer toner voor dat geld krijgt kan je ook nog meer afdrukken maken.

Kijk naar wat je printer echt nodig heeft

Het is de normaalste zaak van de wereld om niet meer geld uit te geven dan nodig is. Denk er daarom goed over na voor je besluit om een nieuwe toner aan te schaffen. Ten eerste is het verstandig om te bekijken welk soort toner er in je laserprinter gaat en welke kleur je nodig hebt.

Weet je niet helemaal zeker welke toner je nodig hebt voor welke printer, dan kan je bij inktentonervoordeel heel simpel de site raadplegen. Met onze keuzehulp weet je precies welke huismerk toner er in jouw printer past.

Je selecteert het merk van de printer, de serie en het type. Vervolgens laat de website een aantal toners zien die precies passen bij de printer die je hebt. 

Kijk goed naar je eigen afdruk behoeften

printerbenodigdheden.

Print je voornamelijk thuis, op het werk of allebei? Hoeveel afdrukken maak je dan en hoe vaak? Waarschijnlijk heb je een verschillende afdrukbehoefte thuis en op kantoor. Waarschijnlijk print je op kantoor veel vaker.

Door te kiezen voor een toner van een huismerk ben je niet alleen een stuk voordeliger uit. Omdat hier ook meer toner inzit kan je er ook meer afdrukken mee maken. Zo bespaar je dus dubbel op je printkosten.

Vaak is het ook nog een stuk goedkoper om in een keer meer dan een tonercartridge aan te schaffen. Zo kan je besparen op de verzendkosten. Toners zijn langer houdbaar dan inktcartridges. De reden hiervan is dat inktcartridges leeg kunnen lopen omdat er vloeibare inkt in zit. Een tonercartridge is gevuld met kleurenpoeder.

Laat de tonercartridge tot vlak voor gebruik in de originele verpakking en bewaar deze op een koele, droge en donkere plaats. Verwissel eerst de oude toner voordat je deze vervangt door een nieuwe. Zo weet je zeker dat je de beste afdrukken maakt omdat de kwaliteit van de toner bij gebruik op de juiste manier optimaal blijft.

Posted in: ICT