Ethical hackers

Wist je dat de ethical hackers samen met jou kunnen kijken op locatie, en dan advies kan geven over beveiliging op het gebied van onder andere het gebouw, het netwerk, de gebruikte applicaties, de ingerichte procedures en de richtlijnen van de AVG/ GDPR en het naleven van de richtlijnen? Alle onderdelen zijn van groot belang en dienen netjes in orde te zijn. Het is daarom goed om na te gaan waar de verbeterpunten liggen. Je hoeft dat niet alleen te doen, want zij staan voor je klaar om je verder te helpen en te adviseren.

Beveiliging

Mogelijkheden van Ethical hackers

Zoals je hebt kunnen lezen zijn de mogelijkheden van de ethical hackers enorm. Het is daarom raadzaam dat je contact met ze op gaat nemen en dan alles na laat kijken. Dit advies wil je namelijk niet missen, het is belangrijk voor je organisatie. Het gaat er om dat alle richtlijnen netjes worden nageleefd en daar helpen zij je graag bij. Neem daarom contact met ze op zodat zij je van passend advies kunnen voorzien en dan samen met je kunnen kijken hoe alles in orde gemaakt kan worden. De veiligheid binnen een bedrijf is erg belangrijk en daarom helpen zij je graag verder.

Website

De communicatie verliep erg soepel. Hierbij kan je zien dat je te maken hebt met professionals. Vanaf het moment dat ik contact had opgenomen had ik al een vertrouwd gevoel. In het begin wist ik niet goed wat ik moest verwachten, maar dat konden ze me haarfijn uitleggen. Hierbij werd ik stap voor stap meegenomen. Zelf vond ik dit erg prettig, want zelf heb ik er niet zoveel verstand van. Doordat ze hier op inspeelde lieten ze zien dat jij als persoon belangrijk bent. Je bent niet de zoveelste klant voor ze. Het is daarom ook niet verkeerd om contact met ze op te nemen.