We zien steeds meer een verschuiving in de zoekresultaten van S ’werelds grootste zoekmachine. Er komt steeds meer plaats voor advertenties en steeds minder voor organische resultaten. Sommige mensen zullen dat jammer vinden maar onze Google AdWords specialisten zijn er juist blij mee. Zij weten namelijk dat adverteren via AdWords meer rendement op kan leveren dan welk kanaal dan ook.

Waarom een specialist inschakelen

Sommige mensen kiezen er voor om het invullen van een Google AdWords campagne eerst zelf te doen. Om er vervolgens vaak achter te komen dat AdWords uitbesteden verstandiger was geweest. Een goede structuur is namelijk het halve werk, dit is dan ook het eerste waar een specialist mee zou beginnen.

Adwords ontwikkelingen

Google AdWords is niet alleen een complex en uitgebreid systeem om zelf te onderhouden. Het is ook nog eens een systeem dat contant aan veranderingen onderhevig is. Een paar jaar geleden had je bijvoorbeeld nog geen sitelinks of mogelijkheid om klikken te automatiseren. Google maar het bijhouden van AdWords steeds uitgebreider. Dit biedt je als adverteerder een hoop mogelijkheden maar het is wel moeilijk op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Als je een Google AdWords expert inschakelt dan hoef je hier geen rekening mee te houden, deze specialist is ongetwijfeld helemaal huis in de materie. Professionals van Google partner GMU hebben bijvoorbeeld cases waarbij 600% meer rendement behaald is, dat wilt u toch ook?

Bereid je website voor met Conversie optimalisatie

Voordat je veel geld investeert in Google Adwords is het noodzakelijk om de conversie van je website of webwinkel op orde te hebben. Dit doe je door Conversie Optimalisatie toe te passen. Hierbij ga je kijken waar eventuele knelpunten zitten in het orderproces. Om het maximale rendement te behalen moet je website natuurlijk wel optimaal zijn ingesteld.

12