Azure Laas

Azure Laas, Infrastructure-as-a-Service, is als het ware een cloudcomputing. Hiermee wordt de infrastructuur samen met alle netwerkelementen buiten de deur, dus naar de cloud wordt verplaatst. Hierdoor is het mogelijk om online, overal waar internet is te gaan werken. Echter betaal je alleen voor de daadwerkelijk afgenomen diensten en dat maakt het juist zo prettig om hiermee aan de slag te gaan. De gehele dienst wordt virtueel aangeboden.

Sirrus is het bedrijf waar de experts werkzaam zijn en jou hierover goed kunnen informeren. In een kennismakingsgesprek is het mogelijk om te zien wat zij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Echter is dit gesprek geheel vrijblijvend en zit je nergens aan vast.

Azure Laas training

Het is mogelijk om via Sirrus een training te gaan volgen. Tijdens deze training wordt er dieper op ingegaan op de mogelijkheden die Azure te bieden heeft. Echter is het belangrijk om te weten dat deze diensten bijna wekelijks worden bijgewerkt en hierdoor alles op korte termijn weer kan veranderen. Sirrus geeft daarom Azure maatwerktrainingen om op deze manier up to date te blijven.

Deze trainingen worden op maat gemaakt en zijn te vinden onder de naam Basic, Advanced en Basic en/of Advanced.

Azure Laas

De verschillende trainingen

Om erachter te komen wat Azure precies is, kan en doet, is het verstandig om eerst aan de basic training deel te nemen. In een driedaagse training leer je zelfstandig met Azure te werken en te beheren. Wanneer je nog meer wilt weten over deze dienst is het mogelijk om een Advanced training te gaan volgen. Deze training gaat verder met de stof, waar de basic mee gestopt is. Echter duurt deze training vijf dagen en gaat een stuk dieper in op de stof. Het is ook mogelijk om de bovenstaande trainingen te combineren, maar die keuze kan jezelf maken.

Azure Laas

Maatwerktrainingen

Via Sirrus is het mogelijk om diverse maatwerktrainingen te gaan volgen. De worden gegeven door ervaren trainers. Zij weten de juiste kennis en inzicht over te brengen aan de cursisten en dat is wel zo prettig. Door eigen ervaring weten deze trainers de juiste kennis op een zeer goede manier over te brengen. Zij kunnen voorbeelden vertellen die zij eerder in de praktijk hebben opgedaan.

Meer weten over de mogelijkheden die allemaal te vinden zijn via Sirrus, neem dan contact op met dit bedrijf. Om geen enkel nieuwtje te hoeven missen is het ook mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.