no cure no pay incassobureau

no cure no pay incassobureauAls ondernemer kom je vaak voor verschillende uitdagingen te staan. Omdat ik mij in dit artikel slechts wil beperken tot één onderwerp ga ik het vandaag hebben over wanbetalers. Zelf heb ik hier al enkele keren meegemaakt. Soms ging het over een factuur van enkele tientallen euro’s, andere keren om bedragen die veel hoger waren. Hoe dan ook blijft het vervelend als klanten weigeren te betalen. Wat ik altijd probeer te doen is vriendelijk blijven. Ik probeer dan ook tot de kern van het probleem te komen dat om mijn klanten alsnog goed te bedienen. Maar het kan dus voorkomen dat je te maken krijgt met een wanbetaler die weigert om te betalen. In gevallen als deze doe je er goed aan om een no cure no pay incassobureau in te schakelen. Soms moet je dit soort problemen dan ook uit handen geven en het overlaten aan professionele bedrijven. Het incassobureau waar ik al jarenlang prettig mee samen werk heet Bill Incasso. Indien jullie deze firma nog niet kennen, is het zeker aan te raden eens hun site billincasso.nl te bezoeken.

 

Wat kun je van hun verwachten

incassobureau

Wanneer je gebruik maakt van de diensten van dit no cure no pay incassobureau ben je verzekerd van het volgende:

  • Bill incasseert door heel het land;
  • Incasseren zonder abonnement;
  • Geen kosten bij aanlevering dossier;
  • Altijd up to date online statusoverzicht;
  • NVI lid en houder Incasso Keurmerk;
  • No Cure No Pay incasso.

Je kunt jouw aanvraag dan ook op verschillende manieren indienen. Zo kun je een incasso-opdracht opstarten door dit online op te sturen. Online maak je dan een account aan zodat je direct toegang krijgt tot het dossier. Verder kun je de factuur ook per post, fax of mail sturen. Wat overigens verder belangrijk is om te weten is dat je pre-incasso opdrachten enkel online kunt indienen. Zoals je ziet biedt dit no cure no pay incassobureau goede diensten aan om ervoor te zorgen dat jij jouw geld terug krijgt.

Wat is NCNP

Bij deze no cure no pay incassobureau betaal je niks indien er gaan oplossing getroffen wordt. Dit houdt dus in dat wanneer de debiteur niet betaald jij dat dus ook niet hoeft te doen. Zo kom je dus niet met kosten te zitten zonder dat je er iets voor terug krijgt.

Bill IncassoWanneer de wanbetaler het minnelijk incassotraject niet betaald kun je een gerechtelijk incassotraject opstarten. Wanneer er dan sprake is van een juridisch geschil heb je de keuze om de juristen van Bill Incasso in te schakelen. Zij zullen jou dan bijstaan in dit traject. Wel dient gezegd te worden dat in 95% van de gevallen het vaak schriftelijk wordt afgedaan.

Verder werkt deze firma met een incasso keurmerk. Hiermee ben je verzekerd van een bureau dat alles volgens de regel en wetgeving doet. Zo werk je dus samen met een partner waarvan je verzekerd bent dat alles op de juiste wijze uitgevoerd wordt. Wanneer je de referenties lees, zal dit ook alleen maar bevestigd worden. Het is een firma dat niet alleen efficiënt werkt maar ook resultaat behaald.