Droomhuis kopen

Kan ik hier een hypotheek voor krijgen?

Na jarenlang studeren ben je dan eindelijk aan de slag gegaan als starter op de arbeidsmarkt. Je eerste vaste contract is in zicht en je gaat je oriënteren voor een hypotheek. Wat is er nu eigenlijk mogelijk als starter? Kan ik een hypotheek krijgen? Hoe hoog is de maandelijkse aflossing? Allemaal vragen die opkomen wanneer je gaat kijken naar een nieuw huis. Het kopen van je droomhuis begint dus bij de zoektocht naar een goeie hypotheekadviseur. Laten we eens bekijken waar je allemaal rekening mee moet houden bij een startershypotheek.

 

Vindt jouw hypotheekadviseur in de regioLogo-AC-Koijen-en-Partners-Hyp-Pens-en-Verz

Natuurlijk kun je voor hypotheekadvies terecht bij je eigen bank. Helaas is het vaak zo dat zij vanuit eigen belang opereren. Als starter ben je dan ook op zoek naar een goede adviseur in jouw regio met een onafhankelijke visie. In Breda kunnen de onafhankelijke specialisten van A.C. Koijen je goed adviseren over een hypotheek als starter. Zo kijken zij naar uw budget en inkomsten en kunnen zij je informeren wat haalbaar is.

Het kiezen van een hypotheker is dus geheel afhankelijk van jouw wensen en natuurlijk je financiële situatie. Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan je voorzien van ondersteuning bij het opstellen van een goed plan.

 

Jouw droomhuis

Heb je al een woning op het oog of ben je je aan het oriënteren op een nieuwbouw project? De keuze van het soort woning is natuurlijk van invloed op de hypotheek welke je straks nodig hebt. Bij een bestaande woning zal je bijvoorbeeld ook nog rekening moeten houden met een schatting van de verbouwingskosten. Om te achterhalen wat de totaal benodigde financiering is voor jouw droomhuis is het verstandig je te laten adviseren door een expert. A.C. Koijen is een onafhankelijke hypotheekadviseur in Breda waar u terecht kunt voor al uw vragen over een hypotheek als starter. Het kopen van een woning is een totaal nieuwe fase. Misschien is dit je eerste woning of heb je al een aantal jaar gehuurd. Het is begrijpelijk dat je bij het maken van deze stap gedegen advies nodig hebt. Raadpleeg daarom altijd een adviseur voor jouw hypotheek.

Reacties zijn gesloten.