Laptops met RTX 2060, 2070 en 2080 Nvidia videokaart

Ben je op zoek naar een laptop waarmee je elke 3D-game perfect kunt spelen? En wil jij graag dat de videokaart van excellente kwaliteit is? NVIDIA is één van de marktleiders op het gebied van het ontwikkelen van hardware voor diverse laptops. Maak kennis met de RTX 2060, RTX 2070 en RTX 2080 videokaarten. De nieuwste reeks grafische kaarten GeForce RTX worden aangestuurd door Turing GPU-architectuur en een RTX-graphicsplatform. Verwacht de meest snelle en realistische ervaringen dankzij realtime tracking en AI. Perfect dus voor de gamers onder ons. Bij BTO vind je diverse laptops met RTX 2060, RTX 2070 en RTX 2080 videokaarten.

RTX 2060

De RTX 2060 videokaart behoort tot de voordeligste van de nieuwe reeks. De RTX 2060 heeft 1920 cudacores en 240 Tensor-kernen. Deze kunnen samen 52 teraflops aan ‘deep learning’-berekeningen uitvoeren. Bovendien heeft de RTX 2060 6GB aan gddr6-geheugen. Ook wordt de anti-aliasing-methode die Nvidia met de komst van RTX introduceerde, dlss, ondersteund. Verder zegt het merk dat de RTX 2060 tot 60% beter presteert dan de GTX 1060 videokaart. De videokaart heeft een snelheid van 14Gbps. NVIDIA heeft een nieuwe benaming bedacht voor de combinatie van de prestaties van alle verschillende cores, namelijk rtx-ops. De RTX 2060 beschikt over 37T.

BTO

RTX 2070

De RTX 2070 videokaart is voorzien van een next-gen voeding met zes fasen. De kaart beschikt over dubbelassige ventilatoren met 13 bladen en heeft een dampkamer wat zorgt voor ultrakoele en stille prestaties. De videokaart heeft net als de RTX 2060 een snelheid van 14Gbps. In tegenstelling tot de RTX 2060 beschikt de RTX 2070 videokaart over een 8GB geheugen. Daarnaast beschikt het over een rtx-ops van 42T.

RTX 2080

Wil je graag een laptop wat optimale prestaties kan leveren dankzij de excellente videokaart? Kies dan voor een laptop die is voorzien van de RTX 2080 videokaart. Deze videokaart beschikt over een realtime ray tracking en heeft een geheugen van 8GB. Ook heeft het een snelheid van 14Gbps. Dit topmodel uit de reeks beschikt over een rtx-ops van 57T. Wat deze videokaart uniek maakt is dat het beschikt over een NVLink-connector, die de sli-aansluiting vervangt. Via NVLink zijn net als met SLI twee videokaarten te combineren. Om dit mogelijk te maken is het belangrijk dat je een speciale brug aanschaft.

Waarom kiezen voor één van deze videokaarten?

NVIDIA heeft al veel soorten videokaarten op de markt gebracht. Wil je nou graag de nieuwste 3D-games zo optimaal mogelijk kunnen spelen? Of wil je graag profiteren van nog betere prestaties bij het verwerken van digitale data op jouw laptop? Kies dan voor één van de laptops met RTX 2060, RTX 2070 of RTX 2080 videokaarten.

Over NVIDIA

NVIDIA is één van de bekendste producenten op het gebied van computerhardware. Voornamelijk op het gebied van grafische kaarten, behoort het bedrijf tot één van de topproducten van de wereld. NVIDIA is de toeleverancier van hardware voor diverse grote computerfabrikanten. Het bedrijf is continu op zoek naar manieren om de hardware te verbeteren, waardoor computergebruikers nog meer kunnen genieten van een ultieme ervaring. Wanneer je dus een laptop koopt met een NVIDIA videokaart dan weet je zeker dat je kiest voor de crème de la crème onder de grafische kaarten.

BTO

Vind de laptop met de meest ideale NVIDIA videokaart

Nu je eenmaal meer weet over de specificaties van de verschillende videokaarten, is het tijd om een keuze te maken uit ons aanbod laptops. Bij BTO kun je zelf jouw eigen laptop samenstellen, waardoor je dus zeker weet dat je kiest voor een model die helemaal past bij jouw wensen en eisen. Aan de linkerkant van onze website kun je gebruikmaken van de handige filteropties, zodat je zelf kunt kiezen over welke kenmerken jouw laptop moet voldoen. Gaat jouw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een schermgrootte van 15.6 inch of 17.3 inch? Wat voor een processor moet er in de laptop? En voor welke NVIDIA videokaart kies je? De keuze is aan jou.

Vragen over laptops met RTX 2060, 2070 en 2080 NVIDIA videokaart?

Wil je ook graag een laptop met RTX 2060, RTX 2070 of RTX 2080 NVIDIA videokaart kopen? Maar weet je niet goed waar je nou precies op moet letten als je een aankoop wilt verrichten? Dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder, zodat je zeker weet dat je een laptop aanschaft waar je heel lang plezier van zult beleven.

Reacties zijn gesloten.