Onlangs heb ik gebruik gemaakt een bedrijf voor loopbaanadvies Amsterdam. Het komt steeds vaker voor dat bedrijven wegen economische redenen ermee stoppen. Dit omdat zij het financieel niet meer aan kunnen. Ook kan het voorkomen dat bedrijven sommige functies opheffen en jij hierdoor jouw baan verliest. Zelf ben ik mijn baan ook verloren door een reorganisatie en moest ik daarom op zoek naar nieuw werk. Dit keer wilde ik in een hele andere branche werken en om te weten waar mijn interesse in lagen wilde ik daarvoor een coach inschakelen om mij hierbij te helpen. Wie weet wat er op mijn pad kwam.

Loopbaanadvies Amsterdam

Goede coach

Het bedrijf voor mijn loopbaanadvies nabij Amsterdam waarmee ik aan de slag ben gegaan heet: The Coaching Experience en zit in Amstelveen. De eigenaar van dit bedrijf heet: Cees Stegena. Hij heeft heel veel ervaring in het coachen op de zakelijke markt, maar ook begeleid hij particulieren. De coach is heel erg goed opgeleid, hij heeft de opleiding Master Psychologie gedaan, Haptonomie, Master & Health, oplossingsgericht werken en systemisch werken. Door deze opleidingen kan hij zijn werk goed uitvoeren. Omdat ieder mens verschilt, zijn er ook verschillende aanpakken nodig om een doel te bereiken. Doordat er doelgericht wordt gewerkt kan hij deze doelen goed aanpakken.

Loopbaanadvies Amsterdam

Heel veel opgeleverd

De loopbaanadvies nabij Amsterdam heeft mij heel veel opgeleverd. Hierbij kan jij denken aan:

  • Mijn talenten heb ik verder ontwikkeld, mogelijke belemmeringen zijn opgeruimd en ik ben klaar voor de volgende carrièrestap.
  • Door de coaching ben ik bewuster van mijn drijfveren, mijn kwaliteiten en mijn ambities. Dit biedt mij een nieuw perspectief en geeft mij een hele duidelijke richting aan mijn carrière. Ik doe nu werk dat echt bij mij past en dat geeft mij meer energie en vertrouwen.
  • Ik heb nu een helder beeld van een passende functie en ik heb concrete stappen gezet om dit te realiseren. Ik besef nu dat ik zelf veel meer richting kan geven aan mijn carrière en dat biedt mij mogelijkheden.